2008. szeptember 4., csütörtök

Lakossági fórum 2008.09.04.

AKI OTT VOLT, ÍRJA MEG A VÉLEMÉNYÉT!

(forrás:http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9181666)

Fodorf válasz | megnéz | könyvjelző 2008.09.04 22:25:04 © (795)

Sziasztok, Kedves Villa,

(Végre személyesen is találkoztunk)

Köszönjük a levezetést, azonban sajnos nekem más a véleményem. (Lényegében a levezetéssel kapcsolatos kérésünk nem teljesült, sőt még választ sem kaptunk rá az önkormányzattól. A támogatás megszervezésével kapcsolatban, aki ott volt, formáljon magának véleményt pro és kontra.)

1.) Nem volt értelme 2 nappal a buszok elindítása előtt.
2.) Nem volt célja a lakossági fórumnak az 1. pont miatt.
3.) Véleményem szerint a hozzászólások nem voltak egyenlő arányban, mivel az önkormányzat, BKV, VEKE, Főváros is egy oldalon álltak, ezáltal legalább 2x annyit beszéltek, mint a JÁRATMÓDOSÍTÁS ÉS JÁRATSŰRŰSÉG ELLENZŐI. (Ezt azért emelem ki, mert sok hozzászólásból még mindig azt lehetett érezni, hogy azt hiszik, mi megszüntetni szeretnénk a buszt, pedig nem.)
4.) Nem szólalt fel Németh Zoltán, pedig ebben ő a téma felelős. MIÉRT?
5.) Lényegében az elkövetkező időszakról részletesen nem esett szó.
6.) Nem esett szó arról, hogy a probléma gyökerét (tájékoztatás hiánya, lakossági igényfelmérés, egyéb tanulmányok), miért nem készítette el az önkormányzat már korábban.
7.) Nem esett szó kompromisszumos megoldásról. (alternatív megoldásokat kidolgozását kértem a felszólalásban az önkormányzattól, arra az esetre, ha a monitoring azt mutatja, nem váltak be a járatok)
8.) Nem esett szó a buszokkal kapcsolatos költségekről

Számomra elfogadhatatlan volt olyan személy jelenléte, aki MA a buszos bejáráson közölte, hogy ha nem tetszik a járat, akkor el lehet költözni. (Ennek hangot is adtam)

Ettől függetlenül én szeretném megköszönni mindenkinek, hogy eljött és részt vett ezen a fórumon.

Egy haszna volt: megismertük részletesen mindenki első kézből a problémáját. Ezért most úgy hiszem, hogy vannak megoldások a problémákra – ezeket írásba be fogjuk adni hamarosan – azonban az önkormányzat részéről ezekre fogadó késznek kell mutatkozni.

Remélem, hogy az önkormányzatunk azért a mai fórum után a megjelentek létszámán és az érintettek hozzászólásaink elgondolkoznak, feladják eddig hozzáállásukat ebben a témában, és észreveszik, hogy a vonalvezetések és járatsűrűség ellenzői ugyanolyan lakosok, mint a mellette lévők.

Üdvözlettel,

Nincsenek megjegyzések: