2008. augusztus 13., szerda

DEMONSTRÁCIÓ

Holnap törvényesen bejelentett demonstráció a 141-es és a 150-es buszjáratok tervezett útvonala miatt!

Eddig bizakodtunk benne, hogy a bejelentett demonstráció okafogyottá válik, mert sikerül megegyezni az Önkormányzatot képviselő tárgyalókkal, a megállóépítések, fakivágások, facsonkítások és egyéb, a környezetünket sújtó munkálatok azonnali felfüggesztéséről.

A mai (2008.08.13) tárgyaláson újra megismerhettük az önkormányzatunk rendkívül merev álláspontját, amit többségi igényekre hivatkozva képvisel, annak ellenére, hogy a lakossági igények felmérésére nem került sor. Kérdezte Önt bárki is a közlekedési szokásairól? Németh Zoltán alpolgármestertől azt is megtudhattuk, hogy a lakosság megfelelő módon tájékoztatva lett. Ön mikor, honnan és kitől értesült a tervezett módosításokról? Ön is szokta olvasni a kerületi önkormányzat internetes oldalát? Ön szerint megfelelő tájékoztatás ez? Egyáltalán rendelkezik számítógéppel és internet kapcsolattal?

Nem maradt más lehetőségünk, mint a holnapi demonstráció megtartása.

Augusztus 14-én, holnap 18:30-kor a 141-es útvonala ellen tiltakozók a Pannónia- Mező-Széchényi utca által közrefogott réten gyülekezzenek. Innét közösen, több bérelt busszal fogunk átvonulni az Alkotmány utcához.

A 150-es útvonala ellen tiltakozók 18:30-kor a Tegzes és Kőérberki sarkon lévő játszótérnél gyülekezzenek, ahol bevárják a busszal érkező másik csoportot.

Ezek után közösen átadjuk a petíciónkat Németh Zoltán alpolgármesternek. A rendezvény rövid lesz, nem akarjuk az Önök idejét sem rabolni.

Összesen már több mint 200-an jelezték részvételüket. A rendezvényre egy meglepetéssel is készülünk! A rendezvény után a buszok visszaszállítják a résztvevőket a Pannónia utcába.

A rendezvény politikamentes, a lakosság összefogását jelképező családi program. A nem megfelelő viselkedést tanúsító személyeket a rendezők eltávolítják!
Rengeteg jó szót és köszönetet kaptunk az utcán, telefonon és levélben, ami megerősített minket abban, hogy a környékünkön élő emberek számára sem közömbös ez az ügy. Ez arra bátorít minket, hogy továbbra is folytassuk a küzdelmünket, és ne adjuk fel!

Többen összefogva, szabadidőnket és pénztárcánkat sem kímélve sokat dolgoztunk a holnapi demonstráció előkészítésén. Van olyan aki munka mellett, de olyan is aki a szabadságát feláldozva vett részt a szervezésben.

Ha Önnek sem közömbös az ügyünk, kérem vegyen részt családjával holnap a demonstráción, elismerve ezzel a szervezők eddig végzett munkáját is.
Friss információkért kérdezze szomszédjait vagy olvassa a http://busz150.blogspot.com és a http://budafokilakos.blogspot.com –oldalt!

Nincsenek megjegyzések: