2008. augusztus 30., szombat

Lakossági fórum - RÁSZERVEZVE???

(forrás:http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9181666)

NYÍLT LEVÉL A LAKOSSÁGI FÓRUM MIATT

Lakossági Összefogás Budafok


Tisztelt Szabolcs Attila és Németh Zoltán urak!

Hivatkozással az alábbi levélre, kérem erősítsék meg, hogy ilyen jellegű akcióról Önök nem tudnak, illetve ilyet nem indítottak.

Mivel a levél valóságtartamát jelenleg nem tudjuk és nem is akarjuk ellenőrizni (reméljük semmi valóságalapja nincs), ezért a meghirdetett lakossági fórumra az alábbi javaslataink lennének, amit kérjük, elfogadni szíveskedjenek.

1.) 2 fő levezető legyen, az egyik az önkormányzat, másik a Lakossági Összefogás Budafok által delegálva

2.) Azonos időtartamok mellett szólaljon fel az önkormányzat és a Lakossági Összefogás Budafok képviselője

3.) Felváltva adnak szót a lakossági fórumot levezetők, lehetőség szerint felváltva a busz ellen és mellette résztvevők részére.

4.) Aki felszólal a lakosság közül, bemondja az utcát, ahol lakik

Reméljük, hogy ezzel sikerül a meghirdetett lakossági fórum funkcióját betölteni, illetve a fórumra rávetülő gyanú árnyékát elkerülni.

Köszönettel,

(Holnap hivatalosan is érkeztetjük)


********************************************************************************************



Tisztelt Lakótársak!

Szeretném a segítségüket kérni, a XXII. kerületben zajló, és sajnos a kertvárosi részt is érintő buszjáratok indítása ellen.

Tudomásomra jutott, hogy önkormányzati képviselők, a 2008. szeptember 4-én, a budafoki Városházán tartandó lakossági fórum elnevezésű eseményre, több, számára kedvező és azonos véleménnyel rendelkező embert szervezett a találkozóra, hogy ezzel is a saját álláspontját igazolja a megjelentek előtt!

Az információ úgy került tudomásomra, hogy egyik nap buszon utaztam, amikor két hölgy a lakossági fórumról beszélgetett, és egyikük azt mondta, hogy egy családtagját kérte meg a egy önkormányzati képviselő, hogy segítsen a szervezésben. Az információ azért tűnt hitelesnek, mert családtagról volt szó, nem "egy ismerősről"!

Felháborítónak és aljas húzásnak tartom ezt a lépést (is),…

Véleményem szerint a Háros utca tömegközlekedési ellátottsága valóban nem megoldott, de azzal nem értek egyet és egyértelműen elutasítom, hogy ennek a problémának a vélt megoldása az lenne, hogy a budafoki kis utcákon járjanak keresztül ezek a monstrumok!!

Várom mihamarabbi válaszát!

A közös és sikeres együttműködésben bízva,

Üdvözlettel:

(Kérem, hogy a nevemet ne hozzák nyilvánosságra.)


"a nyugodt Budafokért"

Nincsenek megjegyzések: