2008. augusztus 11., hétfő

Szervezők támadása - index fórum

Elérhető innen: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9048586

Fodorf:"Lehet rajta viccelődni, de max. az első balesetig. Én nem tenném a helyedben."Ezt az álszent dumát! Ülsz otthon a Tanító utcai házadban, és sötét viharfelhők gyülekeznek homlokod egén: Mi lesz, ha nem fog tudni kikanyarodni a busz? Mi lesz ha karambolozik? Mi lesz a sok árvával, akik a halálos áldozatok után maradnak?

Ha egy csöppet is ez izgatna téged, akkor körforgalmat, vagy jelzőlámpát követelnél a Balatoni útra, hogy a busz minél zökkenőmentesebben, minél biztonságosabban tudjon kikanyarodni. De benned a megoldás föl sem merül! Téged az izgat, hogy miként lehetne MEGAKADÁLYOZNI a buszközlekedést. A felvetett problémáid jellege, az alternatíva felvetések teljes hiánya kiválóan mutatják ezt.

"biztos komolytalan az a pár száz lakos is, akit érint és jelenleg tiltakozik..."Bizony, hogy az! Komolytalan hőbörgők, akiknek toll a fülibe! Egy városban nincs olyan megoldás, ami ne zavarna mindig pár száz embert. Most komolyan, kit érdekel a höbörgésed nyolc nicken, amikor több ezer embert pozitívan érintő, az ő közlekedésüket szolgáló megoldás van végre születőben!

Nem is kommentálom, mert csak felidegesítem magam!

Nincsenek megjegyzések: